Concerten

Kaarten kosten € 14,- en zijn verkrijgbaar via: Tinckerbell, Hoofdstraat 72 in Terheijden en Roots Mail Music, Van Goorstraat 4 in Breda. Het is ook mogelijk om kaartjes te reserveren via het emailadres: puurwit@gmail.com. Geef de naam van de artiest aan en het aantal kaarten. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail en liggen de kaartjes klaar bij de ingang van het Witte Kerkje voorafgaand aan het concert. De deuren gaan open om 20.00 uur en het concert begint om 20.30 uur.

 

Ad Vanderveen
Donderdag 19 april 2018

Ad Vanderveen is de Nederlandse Neil Young en een van de meest gerespecteerde singer-songwriters. Hij mixt moeiteloos akoestisch en elektrisch, hij is een folkie én een rocker. En hij is onverwoestbaar Zijn gitaarwerk is onovertroffen, zijn stem goed en de liedjes zijn stuk voor stuk meeslepend.

Ad Vanderveen heeft een reputatie opgebouwd als een van de meest gerespecteerde singer-songwriters in de hedendaagse folk en roots. Hoewel hij geboren is in Nederland (Hilversum, 1956), is de helft van zijn familie Canadees.  Het is dan ook niet vreemd dat hij veel inspiratie uit die contreien haalt voor zijn Americana-songs

Video: Ad Vanderveen – “While the night is still young”

 

Tip Jar (& Harry Hendriks)
Donderdag 17 mei 2018

Tip Jar is het muzikale project van Bart de Win en Arianne Knegt. Bart de Win draait al heel wat jaren mee in de muziekwereld, was vijftien jaar lang ‘Vaste Man’ bij Gerard van Maasakkers, toert met internationale artiesten als Iain Matthews, Walt Wilkins en Birds of Chicago, speelde met mensen als Greg Trooper en Kevin Welch, gaf les aan jong talent als Shirma Rouse en Miriam West en bracht daarnaast onder eigen naam drie albums met rootsmuziek uit. Arianne Knegt debuteerde als leadzangeres bij country- en rockabillygroep ‘Mary-lou & The Good Old Boys’ en maakte deel uit van Bart’s band ‘The Simple Life’.

Onder de naam Tip Jar (letterlijk: fooienpot) bundelde het tweetal de krachten, met als resultaat inmiddels al drie fijne duet-cd’s met sterke wortels in de americana en uitstapjes naar pop, folk, bluegrass, blues en jazz. Harry Hendriks, completeert Tip Jar. Eerlijke en pure muziek, waarin steeds de essentie en het karakter van het liedje het uitgangspunt is.

Video: Tip Jar – “Live Omroep Friesland”