Concerten

Kaarten kosten € 14,- en zijn verkrijgbaar via: DA Drogisterij Relinde Fijnaut – Hoofdstraat 11 in Terheijden en Roots Mail Music, Van Goorstraat 4 in Breda. Het is ook mogelijk om kaartjes te reserveren via het emailadres: puurwit@gmail.com. Geef de naam van de artiest aan en het aantal kaarten. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail en liggen de kaartjes klaar bij de ingang van het Witte Kerkje voorafgaand aan het concert. De deuren gaan open om 20.00 uur en het concert begint om 20.30 uur.


GEANNULEERD
Ben Reel Band
Donderdag 23 april 2020

Ben Reel is in eerste instantie vooral een geweldige zanger! Indrukwekkend, intens! Als je al mag vergelijken lijkt zijn stem op een kruising tussen Marvin Gaye en Bruce Springsteen. Voortkomend uit de oneindig lijkende traditie van geweldige Ierse songwriters, de kampioenen van het combineren van taal met muziek, is Ben ook nog eens een begenadigd songwriter. Toch is zijn muziek niet traditioneel Iers. Ben Reel is tekstueel de moderne versie van de 60’s protestzanger. Politiek geëngageerd. “Make love not war”. Een moderne singer-songwriter, met pakkende popsongs richting Americana en Rock!

Video: Ben Reel Band


GEANNULEERD
My Darling Clementine
Donderdag 14 mei 2020

My Darling Clementine bestaat sinds 2010. Daarvoor gingen King en Dalgliesh hun eigen succesvolle muzikale weg. Hij begon ooit in een postpunkband, maarvond uiteindelijk zijn plek in de altcountry en Americana. King deelde het podium met mannen als Chris Hiilman, Ron Sexsmith, en Townes van Zandt, die zijn song Riding The Range opnam. Zij was een gevierde zangeres die onder andere samenwerkte met Elvis Costello, Bryan Ferry en het Brodsky Quartet. Allebei brachten ze ook een aantal soloalbums op.

Het echtpaar Michael Weston King en Lou Dalgliesh vormt sinds 2010 samen het in Birmingham opgerichte duo My Darling Clementine. Het Britse duo klinkt zo Amerikaans als maar kan en maakt een combi van country en americana. Altijd met prachtige samenzang, terwijl vrolijke uptempo songs en gevoelige tranentrekkers elkaar afwisselen.

Video: My Darling Clementine


%d bloggers liken dit: