Wij gaan weer starten met de concerten!

Algemeen

Wij gaan weer van start met de concerten georganiseerd in het Witte kerkje en wel op donderdag 24 september met AWASH. Natuurlijk staat naast het bieden van mooie concerten uw veiligheid voorop. Dit betekent dat het Witte kerkje hard heeft gewerkt aan een protocol dat in lijn is met de RIVM – richtlijnen. Dit heeft echter wel tot gevolg dat er minder bezoekers kunnen worden toegelaten tijdens de concerten. Om toch ervoor te zorgen dat toch nog zoveel mogelijk bezoekers de concerten kunnen bezoeken en om het nog enigszins rendabel te houden zullen er twee identieke optredens per avond worden gehouden.

Vanwege de Corona maatregelen en het feit dat wij maximaal 40 bezoekers per concert kunnen toelaten zijn de kaarten in de voorverkoop alleen online via de website www.openroadsessions.nl te bestellen. De prijs is 15 euro per ticket. Deze kaarten kunnen dan via iDeal worden betaald, waarna je een mail ontvangt. Deze mail is tevens uw entreebewijs, gelieve deze mee te nemen (digitaal of print). Let er bij het bestellen op dat u de tickets voor de juiste tijd besteld. Als u twee tickets of meer koopt gaan wij ervan uit dat u een gezin vormt en naast elkaar mag zitten (dus niet op 1,5 meter van elkaar). Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u dit bij de opmerkingen aangeven bij uw bestelling. De voorverkoop start zaterdag a.s.

Open Road Sessions presenteert AWASH

Op donderdag 24 september 2020 starten wij weer de concerten onder de naam Open Road Sessions op in het Witte kerkje in Terheijden.  Wij starten met een optreden van Awash. Awash maakt melodische gitaarpop met een snufje Indië en accenten van piano en fretloze bas. Boeiend in zowel akoestisch als pop-rockband, lyrisch, breekbaar en vol overgave, met vergelijkingen naar R.E.M, Editors & Racoon.

Het is een vijfkoppige band met muzikanten uit Tilburg, Breda en Rotterdam met leadzanger en gitarist Geert van der Burg, gitarist Maarten Ligtenberg, bassist Peter Suoss, pianist en keyboardspeler Maarten de Raad en drummer Bertwin van Avezaath. Awash is in staat eerlijk en consistent te blijven ondanks een grote variatie aan prachtig afgeronde nummers die ieder een eigen verhaal vertellen. Awash brengt zeer hedendaagse popmuziek waarin melodie en melancholie steeds meer een vooraanstaande rol zijn gaan spelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.