Januari altijd een bijzondere maand

Januari is altijd een bijzondere maand. Op de eerste plaats omdat ik dan alweer bezig ben met het boeken van de concerten voor het nieuwe seizoen vanaf het najaar. Op de tweede plaats vanwege het feit dat door Carnaval het concert in februari veelal kort volgt op het concert in januari. En tenslotte natuurlijk dat het binnenkort Carnaval is, hetgeen ik nog steeds graag vier en waarbij de muziek nogal afwijkend is van de concerten die ik organiseer.

Al bij al een interessante mix van activiteiten en muziek oftewel van wat trek ik aan met Carnaval tot wat ga ik boeken in het najaar.  Eerst maar eens gaan genieten donderdag aanstaande van het optreden de O’Dreams een Iers – Nederlandse combinatie die flink aan de weg timmert  in de internationale wereld van folk en singer/songwriters met  John Flierman (zang, gitaar, bodhran), Ed Veltrop (zang, accordeon, piano, toetsen) en Danny Guinan (zang, gitaar, mandoline).

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.